Nahid Heydarpanah
Nahid er en dyktig gynekolog som alltid er like hyggelig og imøtekommende. Føler meg trygt og ivaretatt hos henne. Hun gjør sitt beste for å hjelpe.
Kan varmt anbefales.
Har benyttet meg av Nahid i flere år nå. Forsøkte henne som gynekolog, etter sterk anbefaling. Hun er utrolig vennlig, imøtekommende, kunnskapsrik og ikke minst en unik hjertevarm person. Gir informasjon, følger opp og viser tydelig at hun har tid til deg som pasient.
Anbefales på det sterkeste!
Jeg er kjepe fornøyd med dr Nahid. Har hatt en del utfordeinger med min vaginal helse og måtte bytte mange gynekologer. Dr Nahid er den som ikke er ute etter å selge noe man ikke trenger, anbefalle tjeneseter fra kollegaer som koster mye som man heller ikke trenger, eller "gjette" hva kunne hjulpet.
Jeg føler at dr Nahid vil hjelpe så godt hun kan og er pasientorientert, og ettersom hun er kunnskapsrik er man i gode hender :)
Derfor anbefaler jeg dr Nahid på det sterkeste!
Jeg er super fornøyd. Hun er profesjonell, dyktig, blid og veldig opptatt av pasientene sine. Man føler seg trygg og ivaretatt.
I møte med gynekolog opplever jeg meg meget trygg og godt tatt vare på. Hun er kunnskapsrik og viser meget god kompetanse i fagfeltet. Jeg føler meg hørt og at hun tar meg på alvor. Ingen spørsmål er for små eller for store, alt blir besvart på en ordentlig måte og uten fordommer.
På denne klinikken tilbyr de laserbehandling til pasienter med Lichen. Min erfaring med denne behandlingen er at jeg er nesten symptomfri og slipper gjentatt behandling med sterke steroidkremer. Denne typen behandling bør opplyses om. Flere fastleger og gynekologer bør informeres om metoden og de positive virkningene, slik at flere pasienter med Lichen kan få samme gode hjelp som jeg har fått.