Nahid Heydarpanah
Offentlig avtale
Vurderingsvarsel
Bestill time
I utgangspunktet kom jeg for å bytte spiral. Under undersøkelse fortalte jeg om min langvarige "urinveisinfeksjon", som har blitt behandlet med antibiotika uten hell de siste årene, flere undersøkelser hos urolog, CT etc. Ingen har kunnet hjelpe meg, alt så bra ut og det eneste de hadde i "verktøykassa" var antibiotika..... Ikke var det UVI heller...
Heldigvis ble jeg hos dr Nahid møtt med en helt annen forståelse, hun satte meg på behandling for noe helt annet enn UVI. Og jeg har ikke hatt verken UVI eller symptomer som ligner siden, som jeg har
de siste 5/10 årene. Jeg er nå etter endt behandling fra henne HELT FIN!!! Det er nesten som å ha fått livet tilbake. Jeg føler meg også litt lurt av de andre legene jeg har oppsøkt, og jeg grøsser når jeg tenker på hvor mye antibiotika jeg har påført kroppen min.
Tusen tusen takk!!! Jeg er så takknemlig for hjelpen jeg har fått hos dr Nahid.
Nahid var veldig god til og følge oss opp. Veldig fornøyd med behandling vi fikk hos henne.
Anbefaler henne på sterkeste.
En behagelig mottagelse. Rolig og kunnskapsrik
lege.Forklare hva hun gjør, ser. Hva som kan gjøres/hjelpe.Begrunnerhvorfor det bør gjøres.
Jeg gikk til Nahid fordi jeg hadde flere spontanaborter og fikk i den forbindelse veldig god hjelp og jeg følte at hun genuint brydde seg om meg. Vi ble til slutt gravide takket være Nahid. Jeg har hele tiden følt meg så trygg under gynekologiske undersøkelser og anbefaler virkelig Nahid på det sterkeste!
Etter en celleprøve hos en annen gynekolog ble det påvist celleforandringer og HPV 16. Tok deretter biopsi som viste til celleforandringer grad 2. Jeg fikk da henvisning til sykehuset for konisering. Dette hadde jeg overhodet ikke lyst til å gjennomføre. Jeg søkte litt rundt og fant ut at Nahid tilbyr en alternativ behandling, varmebehandling. Jeg leste masse om det og kom fram til at det var verdt et forsøk, noe jeg er overlykkelig for at jeg gjorde. Behandlingen var smertefri og raskt over, uten blødninger etterpå. Etter 6 måneder skulle jeg ta ny celleprøve. Og denne viste ingen celleforandringer og alle HPV prøver var negative. Jeg anbefaler dette til alle som har celleforandringer og blir henvist til konisering. Det er leit at det ikke er mer opplyst at det faktisk finnes en alternativ behandling uten de følgene en konisering medfører. Jeg må også legge til at Nahid er en behagelig og omsorgsfull person, og jeg kommer til å fortsette å dra til henne til tross for lang reisevei. Beste gynekologen jeg har vært hos.