Nahid Heydarpanah
Nahid er en trygg og flink lege. Veldig nøye og kunnskapsrik.Sender videre hvis det er nødvendig. Hun er blid og mild. Undersøkelse hos Nahid er ikke ubehagelig..
Dr. Nahid Heydarpanah er SÅ flink! Hun er en utrolig empatisk person som gjør alt hun kan for å hjelpe deg! Hun er en behagelig person som beroliger deg og man føler seg trygg og ivaretatt av henne! Hun er tålmodig og en fantastisk lytter! Anbefaler Dr. Nahid på det sterkeste!
Jeg vil gi gynekolog Nahid Heydarpanah mine varmeste anbefalinger. Selv har gått til henne regelmessig i flere år. Hun er trygg, grundig og erfaren. Dessuten er hun mild og tålmodig. De som gruer seg før slike undersøkelser blir møtt med omtanke og god tid. Viktig at vi kvinner ikke lar angst være til hinder for å ta vare på helsen vår!
Nahid er definisjonen på en fantastisk lege. Hun er varm, imøtekommende, snill, ærlig og utrolig profesjonell. Jeg gikk til Nahid pga flere års infertilitet. Hun var så trygg og god. Hun ga så gode råd og var kjempe støttende. Jeg er 34 uker på vei takket være Nahid og hennes metode. Jeg anbefaler henne på den sterkeste.
Dr. Nahid gir gode svar. god vurdering og behagelig behandling.
Best gynekolog i Oslo
Anbefaler henne på det varmeste 😊