Nahid Heydarpanah
Fantastisk lege, profesjonell og vennlig i sin tilnærming til pasienten. Føles alltid trygg å være hos Dr. Nahid, hun viser bred kunnskap og er en god lytter. Ikke minst er hun veldig rask til å ta kontakt tilbake når man oppsøker henne. Kort ventetid.
Jeg anbefaler henne på det sterkeste.
Nahid er veldig hyggelig, og også en trygg, flink og tålmodig gynekolog.
Jeg har fått mye hjelp, gode råd og veldig god behandling hos henne, både vanlig gu, men også laserbehandling mot Lichen.
Kan anbefale henne på det varmeste!
Nahid er veldig dyktig og trygg. Imøtekommende, tillitsvekkende og kunnskapsrik gynekolog. Undersøkelsene utføres smertefritt og raskt. Flott klinikk.
Dr. Nahid Heydarpanah er utrolig imøtekommende, en kunnskapsrik spesialist og et nydelig medmenneske. Jeg ringte og fikk komme inn på dagen, etter en god samtale med legesekretæren. Nahid tok meg på største alvor, med en grundig samtale, undersøkelse og blodprøver. Hun er lyttende, klok og beroligende. Fra du kommer inn på det fine kontoret kjennes det som man blir ivaretatt. Kan anbefale henne på det varmeste. Jeg ble selv anbefalt henne.
Liten og dårlig kommunikasjon; Informerer ikke om hva hun gjør og finner. Reagerer ikke konstruktivt på tilbakemeldinger. Fikk heller ingen hjelp til mine plager. Dyrt!