Maria Barøy Ræder

Maria Barøy Ræder er gynekolog i Bergen

Siste vurderinger av Maria Barøy Ræder

Dårlig opplevelse

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Følte at jeg ikke ble tatt seriøst og at «problemet» mitt ble sett ned og lett på. Veldig rar og ubehagelig opplevelse når man sitter der i en sårbar situasjon.

Lite tillitsvekkende og uvennlig

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Følte jeg var henne til bry og hun var heller ikke vennlig og imøtekommende. Virket veldig travel og utførte konsultasjon på rekordtid. Ikke så god følelse når man er i en sårbar posisjon i utgangspunktet.

Megabra!

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Eg opplevde konsultasjonen med Maria Ræder som ubetinga positiv! Ho gav meg tid til å beskrive min situasjon, var lyttande og forståelsesfull. Ga konkrete råd, svarte på alle mine spørsmål og har dessutan gode perspektiv på kvinnehelse. Anbefalast!!

Flink og profesjonell

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Jeg er kjempefornøyd med Maria. Jeg var ærlig i det jeg kom inn døren med at jeg var redd og engstelig etter tidligere time hos Volvat. Hun tok meg godt i mot og skapte en fin opplevelse tross de smertene jeg opplevde. Jeg oppfattet Maria som både rolig og profesjonell, hvor mitt velvære var i fokus. Hun tok seg både tid til å lytte og til å sette bedøvelse da det var nødvendig. Timen var definitivt til hjelp for å trygg min opplevelse hos gynekolog.

- Kvinne (26).

Forferdelig

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Mangel på forståelse for at gynekologisk undersøkelse er noe man gruer seg til. Noe som er rart iom at hun er kvinne. Hun spurte har du gruet deg, jeg sa ja hvorpå hun sa hun skulle være så forsiktig som mulig. Jeg fikk beskjed om å kle av meg nedentil. Når jeg stod med underlivet bart tok Maria Ræder en telefon, hun sa denne må jeg bare ta. Det var ikke et skjermbrett der eller noe. Hun snakket i lerkeblid tone med noen på telefonen og det var tydelig at det var en gledens øyeblikk. Noe som stod i kontrast til det sykdomsbildet jeg var henvist til gynekologen for. Hun la på og sa hun vanligvis ikke pleide ta telefonen. Hun hadde sagt hun skulle være så forsiktig som mulig, men skraping og vevsprøve var smertefullt. Jeg silblødde etterpå. Hun kunne ikke få meg raskt nok ut av kontoret sitt. Den innledningsvis lerkeblide tonen stod ikke i samsvar med hvordan hun var etterpå. Hun har avtale med det offentlige helsevesenet. Jeg synes ikke det er riktig at man i det offentlige helsevesen bruker avtalespesialister som har så liten medfølelse med sine pasienter at de tar private telefonsamtaler når pasientene står med underlivet bart foran dem