Bestill time

Lege

Bestill time

Konsultasjon gynekologi
Pris: 990 kr

Konsultasjon for alle typer problemstillinger ved avdeling for gynekologi.

Eventuelle tillegg: Prøver (totalpris uavhengig av antall) - kr 290
Ultralyd - kr 290
Kolposkopi - kr 290

I dag 20. nov I morgen 21. nov Fre 22. nov Lør 23. nov Søn 24. nov

Om

​Dr. Linda Johansen utfører alle typer gynekologiske tjenester, ultralyd for gravide og IVF-tjenester. Linda er lege med lisens innenfor fagområdet gynekologi og obstetrikk og har meget lang erfaring med sin praksis ved Oslo City Legesenter helt siden 2007. Tidligere erfaring fra Bærum sykehus og utenlandske sykehus.

Lisens (2013)

Siste vurderinger av Linda Johansen

Frekk, lite empatisk og uklar tale

Klinikk: Oslo City Legesenter AS Skrevet

Var hos ho for ultralyd for å vite kjønn. For det første sa ho feil kjønn og ellers var ho uempatisk, frekk og kunne lett gjort dette til en bedre opplevelse. Jeg sleit også med å forstå hva ho sa siden ho for det meste mumla med ryggen til.

Ikke empatisk

Klinikk: Oslo City Legesenter AS Skrevet

Var på ultralyd. Hun var dårlig til å kommunisere og formidler budskapet på en god måte. Uklar og utydelig, og lite empatisk. Likevel, profesjonell og jeg fikk svar på det jeg lurte på. Tok seg tid.

Dyktig og kunnskapsrik.

Klinikk: Oslo City Legesenter AS Skrevet

Har vært hos henne en del de siste årene. Hun er dyktig og profesjonell. Hun er direkte og det setter jeg pris på. Man får god hjelp til det man trenger.

Profesjonell, men lite hensynsfull

Klinikk: Oslo City Legesenter AS Skrevet

Vi var på tidlig ultralyd og fikk dårlige nyheter. Beskjeden ble gitt på en brå og lite hensynsfull måte. Hun tok seg lite tid til å være tilstede for oss og svare på spørsmål og ivareta reaksjoner. Konsultasjonen varte i svært kort tid. Hun opptrådte ellers profesjonelt og gjorde jobben på en ryddig måte, vi fikk med oss journalnotat og henvisning til sykehus. Kommer ikke til å dra tilbake dit igjen etter denne opplevelsen. Jeg tror det er stort forbedringspotensiale dersom hun hadde vært mer bevisst på hvordan hun kommuniserer med sine pasienter om sensitive og vanskelige tema.

Behagelig vesen, profesjonell og kunnskapsrik

Klinikk: Oslo City Legesenter AS Skrevet

Linda er min gynekolog over flere år, og har mange god-ord å si om henne. For det første virker hun ikke utbrent og sliten av sin jobb. Det skinner igjennom at hun virkelig ønsker å yte god behandling og bryr seg om pasienten. Som vesen er hun «liketil» , jevn, inntonet og behagelig. Hun gir god informasjon og forteller gjerne inngående dersom man glemmer å spørre. Anbefales absolutt !