Martin Enger
43 år
Hadde full tiltro til kunden og har ekstrem kunnskap innenfor sitt fagfelt. Tar seg tid til å lytte og er interessert av å stille rett diagnose. Har vært hos x antall klinkikker før jeg kom til Martin, men ingen har gitt meg så innholdsrik og utfyllende informasjon
En lege jeg anbefaler på det sterkeste. Man finner ikke en bedre lege.
Personalet yter også topp service og er hyggelige.
Dyktig, varm og meget behjelpelig lege, som lytter nøye og besvarer alle spørsmål, og yter service langt over hva som er forventet.
Jeg kom til legen med to spørsmål/problemer, og fikk løst fire :)
I tillegg fornøyd med klinikken som har enkel timebestilling online og hyggelig velkomst i venterommet.
Martin lytter, har godt humør og er veldig dyktig og effektiv vil jeg si. Jeg har vært hos han flere ganger. Er i samme bransje og er sykepleier selv så jeg sender mine pasienter til han fordi jeg vet de blir fornøyd-godt å ha en stabilt dyktig og blid hudlege å anbefale både familie kjente og mine kunder/pasienter. Føles trygt å si gå til Martin Enger både med tanke på kunnskap, imøtekommenhet, og tid.
For en mann! Utrolig kunnskapsrik, tilstede og fokusert. Tar seg svært god tid og sjekker og forklarer alt nøye. Ingen hastverk med Martin. Veldig trygg, stabil og engasjert!
En meget hyggelig, kunnskapsrik og dyktig lege. Forklarer nøye, tar seg god tid og hadde godt humør. Hjalp til med behandling av annen sykdom en den jeg i utgangspunktet var der for å behandle.
Anbefales!