Martin Enger
43 år
Gikk til han pga hårtap, fikk god informasjon om behandling og ulike alternative behandlinger. Han er engasjert og lar deg forklare din situasjon og kommer med gode råd og informasjon.
Hyggeligste legen jeg har møtt ,energi rik og lar deg forklare din situasjon. Tar problemet seriøst og kommer med løsninger, ingen stress med tid, følte meg godt ivaretatt av alle ansatte, spesielt Martin. Håper han fortsetter slik.
Veldig kunnskapsrik, rolig og behagelig.
Føler man blir lyttet til og får den hjelpen/ informasjonen som er nødvendig. Anbefales!
Ble ikke tatt alvorlig av fastlegen og bestilte derfor time hos Enger. Kunne ikke vært mer fornøyd med mitt besøk. Han er både humoristisk og utstråler et genuin interesse for hvordan jeg hadde det og faglig kompetanse. Anbefales på det varmeste!
Jeg fikk raskt og effektivt en time med min 11 år gamle datter. Ingen unødvendige timer hos fastlege - rett på problemstillingen og ingen tap av tid.
Viktigst var at han fikk min datter til å føle seg trygg og samtidig gitt god behandling.
Han gav et meget godt inntrykk på kort tid og med en slik fagentusiasme at selv far fikk tatt tak i noe.
Anbefales.