Sunniva Hochnowski
Dette var min aller første undersøkelse hos en gynekolog, og jeg var dermed engstelig. Sunniva trygget og roet meg raskt ned. Utrolig omsorgsfull, hyggelig og kunnskapsrik. Jeg følte meg kjempe godt ivaretatt, og satt ikke igjen med noen spørsmålstegn etter undersøkelsen. Hun brukte også god tid på å snakke med meg om undersøkelsen samt andre relevante tema.
Anbefales virkelig på det sterkeste!
Sunniva er imøtekommende og føles veldig trygg. Gir god hjelp, og er veldig medfølende i vanskelige situasjoner.
Medfølende, trygg, flink og betryggende lege. Følte meg veldig godt ivaretatt og tatt på alvor. God oppfølging! Trodde ikke det skulle være mulig å glede seg til å reise til gynekologen. Hun i skranken er også supertrivelig og behjelpelig.
Blid, imøtekommende og dyktig gynekolog som lytter og som ser hele mennesket. Hun tar seg god tid både før, under og etter undersøkelsen.
Virkelig den beste gynekologen jeg har vært hos. Anbefales på det varmeste.
Kan ikke få fullrost Sunniva som gynekolog. Hun lytter, og er genuint interesse i meg som pasient. Hun er trygg og utrolig dyktig på det hun driver med. Kom med gode råd og har vært tilstede for meg både før, under og etter graviditet. Anbefaler hun på det varmeste!! Etter min mening er hun den beste i byen!