Anne Møllendal Eikland
Fikk en delvis tilfredstillende behandling. Legen er nok faglig dyktig i sitt fagområde men trenger å lytte mer på pasienten og gi den følelsen at man blir tatt godt være på. Samlet vurdering er at jeg kommer til å finne en annen øyenlege.
Nedlatende og utålmodig. Følte hun var irritert over at jeg var der. Veldig rask og overflatisk sjekk, svarte kort og avvisende. Tenkte hun hadde en dårlig dag, men ser hun har fått samme tilbakemelding flere år tilbake. Om man skal jobbe med mennesker bør man ha litt kompetanse i å behandle folk på en ok måte. Dette ble 400kr bortkastede penger og tid.
Valget falt på Dr Eikeland etter anbefaling og å sett resultater av tidligere operasjoner av tunge øyelokk.
Følte meg sett, trygg og ivaretatt før, under og nå etter operasjonen både av Dr Eikeland og andre på klinikken.
Opplever Dr Eikeland som profesjonell i arbeidet sitt, faglig dyktig og tar riktige avgjørelser, i dette tilfelle sammen med meg.
Litt vanskelig å nå klinikken på telefon, men fikk alltid fort svar på mail.
Operert for tunge øyelokk i dag. Dr Eikeland er dyktig og effektiv. Følte meg trygg. Hun kommuniserte med meg under hele inngrepet, forklarte hele tiden hva hun skulle gjøre. Kan anbefales.
Hoven og nedlatende, lytter ikke.
Følte ikke jeg fikk den hjelpen jeg trengte.
Jeg har vert hos henne 2 ganger, da jeg tenkte hun kanskje hadde en dårlig dag første gang. Men hun var like nedlatende om ikke verre ved andre besøk. Skal absolutt ikke tilbake dit.