Ingeborg Bøe Engelsen

Ingeborg Bøe Engelsen er gynekolog i Bergen

Siste vurderinger av Ingeborg Bøe Engelsen

Kunnskapsrik og profesjonell

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Jeg måtte ikke vente lenge for å komme til. Hun var nøyaktig og profesjonell. Jeg følte meg helt trygg.

Meget trygg, kunnskapsrik og oppdatert faglig

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Ho er ein av dei mest dyktige fagpersonene eg har vært hjå! Ho lytter og gir råd, men alltid med stor respekt!

Profesjonell og omsorgsfull

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Effektiv, ryddig og omsorgsfull. Engasjert i meg.
Presis og informativ.
Rene, pene lokaler.
Anbefales!

Kunnskapsrik og trygg gynekolog

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Dr. Englesen er svært dyktig, profesjonell og bryr seg og setter seg godt inn i sykehistorien din og har opplevelsen av at hun vet hvem som sitter i stolen når du kommer inn. Dr. Englesen er tydelig når hun informerer, tar seg tid til å lytte, forklare og vise. Anbefalingene hun kommer med oppleves som personlige og at de ikke er noe hvem som helst kan gjennomføre, men at hun virkelig tenker på behandling basert på sykehistorie, informasjon man deler og basert på hva som ikke har funger. Du blir sett og du blir virkelig tatt på alvor og alle vurderingene hun gjør føler du at hun har med i beregningen at ting som gir mer negative konsekvenser enn gode, forklarer hun og det gir mye trygghet. Gleder meg hver gang jeg skal til henne da jeg hver gang føler jeg kommer noen skritt frem, og ikke tilbake.

Blandet følelser

Klinikk: Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi Skrevet

Hun er som mange skriver veldig flink til å forklare underveis og får deg til å føle deg trygg. Likevel opplever jeg hver gang at hun setter tonen for timen og er ferdig når hun mener det. Får ikke tatt opp mine ting som jeg ønsker å snakke om. Følelsen av å bli kastet ut sitter jeg ofte igjen med. Sist var jeg der for å kontrollere spiral siden jeg opplever veldig sterke smerter hele tiden. «Bare hold ut» fikk jeg som svar.