Bestill time

Bestill time

Konsultasjon allmennlege
Sted: Oslo City Legesenter AS
Pris: 790 kr

Konsultasjon hos en allmennlege for alle typer problemstillinger. Tjenesten er uavhengig av fastlegeordningen og tilgjengelig for alle. Maksimum kr 290 i tillegg totalt for alle typer prøver, resepter, henvisninger, ultralyd og sykmelding.

I dag 26. des I morgen 27. des Lør 28. des Søn 29. des Man 30. des

Om

Dr. Tony Ho er spesialist i allmennmedisin, godkjent petroleumslege og sjømannslege. Han har jobbet som sykehjemslege, legevaktslege og fastlege, med flere års erfaring. Han ble spesialist i allmennmedisin i en alder av 31.

I tillegg til å være lege innen somatisk og psykiatrisk medisin, jobber Dr Ho med estetisk medisin hos BestOfYou. Der tilbyr han blant annet injeksjonsbehandlinger.

Han er opptatt av helheten til mennesker, og har derfor en meget stor interesse for alle former for medisin. Tony er et menneske som observerer, ser etter detaljer og tar alle på ytterste alvor.

Dr. Ho har fokus på at pasientene han behandler skal føle seg trygge når han utfører sitt arbeid. Han har utmerket kunnskap om anatomi, potensielle komplikasjoner og håndtering av dette.

Allmennmedisin

• Sjømannslege

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Tony Ho

Beste legen jeg noensinne har møtt.

Klinikk: Oslo City Legesenter AS Skrevet

Dr. Tony Ho er en fantastisk lege. Han er aldri forsinket, bruker tid på å lytte og også spørre tilbake noe som viser at han er genuint opptatt av deg som pasient. Jeg bruker han i akutte situasjoner, samt henvisninger til ting som ikke er akutt. Han er veldig imøtekommende og kunnskapsrik og selvom det koster litt ekstra enn hos fastlege, er det hundre prosent bedre og du vil få hjelpen du trenger. Anbefaler han på det sterkeste. Ps: han er også flink med barn - også barn med spesielle behov. Sønnen min synes dr.Ho er rolig og snill, noe som gjør at jeg også stoler på han hundre prosent.

Kunnskapsrik, snill og forståelsesfull.

Klinikk: Oslo City Legesenter AS Skrevet

Fantastisk lege og kjempefin samtalepartner som tar seg tid til å lytte og komme med gode råd/veiledning og løsninger.
Anbefales på det sterkeste!

Sjømannsattest.

Klinikk: Oslo City Legesenter AS Skrevet

Veldig fornøyd med hvordan jeg ble tatt i mot og gjennomgangen av sjømannsattesten. Ett hyggelig og effektivt besøk. Trenger du sjømannsattest i Oslo vil jeg varmt anbefale Oslo City Legesenter AS.

Kunnskapsrik, oppdatert, empatisk, lyttende

Klinikk: Oslo City Legesenter AS Skrevet

Det er første gang jeg skriver en omtale – men jeg vil at så mange som mulig får muligheten til å vite om hvor flink, empatisk og kunnskapsrik Dr.Tony Ho er. Jeg er selv snart utdannet helsepersonell, og har slitt med en del kroniske og alvorlige plager/diagnoser de siste årene. For meg er det svært viktig å ha en lege som er oppdatert, svært kunnskapsrik - og som man opplever at virkelig lytter til pasienten, pasienten sine plager og behov. Dette er en lege som møter deg som et medmenneske - på en vennlig, empatisk og forståelsesfull måte. Han har alltid et smil om munnen, og får deg til å føle at du er i trygge hender – noe som er utrolig viktig for meg som har plager som har påvirket mitt funksjonsnivå i dagliglivet så mye at det har forandret mitt liv. Hvis jeg kan hjelpe andre ved å dele min historie og min erfaring med Dr.Tony – så føler jeg at jeg kan kanskje bidra til at andre kan få hjelp av en lege som virkelig er i mine øyne den beste innen sitt felt.

Sist, men absolutt ikke minst, er de ansatte i resepsjonen utrolig hyggelig, smilende, hjelpsomme og imøtekommende – og alltid lett å få kontakt med.

Rask time og fantastisk hjelp!

Klinikk: Oslo City Legesenter AS Skrevet

Jeg er utrolig fornøyd med denne legen! Han lytter og tar seg god tid. Syns han kommer med gode innspill og gode råd. Han har mye kunnskap på mange felt. Absolutt å anbefale 😃