Christina Sundal
Endelig en som tar hodepinen min på alvor. Dette er virkelig en jeg føler at står på på mine vegne. Christina er løsningsorientert, tydelig, varm og utrolig kunnskapsrik.
Fikk livet tilbake etter behandling hos Sundal. Hun er dyktig og kyndig i tillegg til at hun er svært flink med mennesker. Hun håndterer barn og ungdom like godt som voksne og vi er svært takknemlige for at vi har akkurat henne til å hjelpe oss i behandling av migrene.
Hadde gitt 10 stjerner hvis det var mulig og anbefaler henne på det sterkeste!
Jeg kan på det aller varmeste, anbefale Dr. Sundal. Jeg er veldig hardt rammet av migrene og har hatt entero meningitt flere ganger, som har forverret migrenen min.
Jeg har hatt god effekt av botox i mange år, men har dessverre utviklet immunitet mot dette. Christina og hennes spesialsykepleier Agathe, vet ikke hva godt de skal gjøre. De kjemper kampen mot Helfo om å få myoblock på blå resept. Vi har forsøkt den en gang for å sjekke at den virket, men det er en kostbar medisin. Her på klinikken gir de meg aldri opp, selv om jeg nesten gjør det selv noen ganger.
Jeg kan ikke få fullrost dem nok.
Takk for alt dere har gjort og fortsatt gjør for meg.
[Navn fjernet av moderator]
Endelig en lege som er dyktig, empatisk og lytter! Har brukt henne i noen år nå, og kunne ikke ha vært mer fornøyd. Så dyktig, alltid tid til å lytte og SER deg som pasient! Anbefalles varmt.
Tusen takk dr Sundal for effektiv behandling. Jeg fikk en profesjonell tilnærming fra henne, hun viste meg veien til å løse helseproblemene mine. Hun er utvilsomt en ekspert på nevrovitenskap. Saklig og forståelig forklaring på pasientens helseproblemer. Vennlig atmosfære av besøket. Klare indikasjoner for videre tiltak. Jeg er mer enn fornøyd med besøket.