Jeg dro til Axel Barstad for konsultasjon ”mommy makeover”. Ble godt tatt vare på, han ga masse tips tilpasset min kropp og lyttet til mine ønsker. Han er ærlig, sier nei når det trengs og kommer med gode forklaringer og tips istedenfor. Han gjør ikke noe ekstra som egentlig ikke trengs, og pusher ikke på pasienten som jeg har inntrykk av at enkelte plastikk kirurger gjør. Han er veldig dyktig, tok godt og profesjonelt hånd om mine plager. Jeg skapte fort tillit til han nettopp på grunn av dette.
Vi tok bukplastikk først, og 6 dager etter operasjonen tok vi brystløft med implantat. Etter hans vurdering og anbefaling.
Ønsket ett naturlig resultat, og det var han veldig enig i og ga meg det resultatet jeg ønsket. Han er utrolig dyktig, tar deg alvorlig både før, under operasjonsdagen og etter operasjon. Ringer, følger opp og er tilgjengelig.
Han har gitt meg ett nytt liv, en kropp jeg ikke trenger å gjemme lenger. Han har gitt meg selvtilliten tilbake på alle mulige måter. Fikk ett inntrykk av at han er opptatt av riktig proposjoner i forhold til hver enkelt kropp, og resultatet ble (igjen) veldig naturlig og fint.
Axel Barstad er en kirurg jeg vil anbefale på det sterkeste, og kommer alltid til å anbefale han videre til andre.
Alle ansatte jeg møtte på klinikken tok godt vare på meg, før, under og etter operasjon. De er utrolig flinke til å se enkelt individ, tilrettelegger for deg, hjelper deg og muntrer deg opp. De er imøtekommende og betryggende fagfolk. Bare positive opplevelser hos fornebuklinikken.
Tusen takk for at du fikk frem den gamle meg igjen.