Hilde Gjesteland Håvåg
Fantastisk tannlege, her tar de vare på kundene.
Meget god service og oppfølging.
Trenger man akutt time er det bare å ringe kveld/helg så hjelper de deg.
Jeg har stor skrekk for tannleger. Hilde er den som har fått meg til å gå til tannlege regelmessig- og i tillegg også hvis jeg har plager utenom vanlig oppfølging. Hun og Hege er super flinke, interesserte, varme og utrolig lett å like! Nå har de i tillegg fått et skikkelig «girl power» tannlege rom- helt konge!!:)
Ble anbefalt Tannklinikken i Dreggen siden jeg sliter med tannlegeskrekk, og har gått til Hilde et par ganger nå. Hun og assistent Hege er så utrolig hyggelige og får deg til å føle deg godt ivaretatt. Det er aldri flaut å gråte en skvett i stolen til Hilde, og hun viser stor forståelse og er nøye på å forklare hva som skjer underveis. De er alltid i godt humør, noe som gjør opplevelsen så mye bedre. Har studentrabatt og får raskt time. Veldig fornøyd, og kommer til å fortsette å gå til Hilde. Vil anbefale denne tannlegen til alle som har tannlegeskrekk eller bare vil ha en god tannlegeopplevelse.
Jeg har vært hos en del tannleger på grunn av tannlege skrekk. Hilde er den jeg har blitt værende hos etter mange forsøk hos andre. Jeg har aldri møtt en mer vennlig og behagelig tannlege. Hun er en varm, oppmerksom og smilende person som man blir trygg på etter første møte. De siste gangene jeg har vært hos Hilde har jeg heller ikke brukt bedøvelse. (Noe jeg alltid har brukt) men fordi Hilde er så forsiktig og varsom, så har jeg ikke følt behov for dette.
Kan aldri si at jeg gleder meg til og gå til tannlegen, men når jeg først skal.. Så er Hilde det beste alternativet av de alle.
Opplagt og vennlig smil som gir rolig og god stemning. Behagelig å gå til tannlegen .. hmmm...hvem skulle tro det. Hilde er rask og gjør ikke mer enn hun må - informerer godt og gir et veldig seriøst inntrykk. Hun har helt sikkert mange lojale kunder.