Bestill time

Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse
Pris: 1290 kr

Komplett undersøkelse er en munn- og tannhelsesjekk som trengs for å kartlegge ditt behandlingsbehov og gi deg et prisoverslag på eventuell behandling.

Besøket inkluderer også veiledning for bedre tannhelse, tannrens og inntil 4 røntgenbilder.

I dag 23. nov I morgen 24. nov Man 25. nov Tir 26. nov Ons 27. nov

Autorisasjon (1995)

Jannie Holte Biering er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Jannie Holte Biering

Meget fornøyd

Pris

Fikk super behandling og service! Fikk boret 3 hull på en gang uten smerter og var ferdig meget raskt.

Fantastisk tannlege!

Pris

De siste par årene har jeg vært hos Jannie veldig mange ganger fordi jeg har unngått tannlege pga tannlegefobi. Fra første gang jeg var hos Jannie tok hun meg i mot med et smil og jeg følte meg veldig trygg. Hun er utrolig dyktig og forsikrer seg alltid om at pasienten har det bra før hun fortsetter. Jeg kan stolt si at hun har kurert min tannlegeskrekk og jeg kommer til å fortsette hos henne.

Utrolig hyggelig og svært effektiv tannlege

Pris

Jeg har hatt gleden av å være hos Jannie ved to anledninger nylig og det er i seg selv ganske utrolig at jeg skriver gleden av å... Jannie møtte meg og min tannlegeskrekk på et veldig god måte. Sjeldent har jeg opplevd å få tillit til en tannlege på så kort tid. Hun jobber skånsomt og effektiv og jeg kom ut av tannlegestolen med en veldig god opplevelse! Tommel opp for Jannie 👍

Profesjonell og snill

Pris

Dyktig tannlege som tok hensyn til en noe nervøs pasient som ikke hadde vært hos tannlegen på en stund. Ble godt ivaretatt

Dyktig og hyggelig tannlege

Klinikk: Jannie Holte Biering Skrevet
Pris

Anbefaler Jannie på det varmeste. Hyggelig og effektiv! Fortsetter gjerne hos henne. Nye fine lokaler.