Bestill time

Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse
Pris: 1290 kr

Komplett undersøkelse er en munn- og tannhelsesjekk som trengs for å kartlegge ditt behandlingsbehov og gi deg et prisoverslag på eventuell behandling.

Besøket inkluderer også veiledning for bedre tannhelse, tannrens og inntil 4 røntgenbilder.

I dag 21. nov I morgen 22. nov Lør 23. nov Søn 24. nov Man 25. nov

Autorisasjon (1995)

Jannie Holte Biering er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Jannie Holte Biering

Meget god tannlege

Pris

Behagelig, selvsikker og trygg tannlege. Hun har lang erfaring, og jeg følte meg svært godt ivaretatt.

Veldig fornøyd!

Pris

Jannie er en veldig hyggelig og blid tannlege. Flink til å informere. Det føles trygt å komme til behandling hos henne. God kommunikasjon -og godt resultat!

Dyktig tannlege !

Pris

Jannie er en flink tannlege som får meg til å føle meg trygg. forklarer alltid alt hun gjør. Hun er blid og hyggelig. Super fornøyd med henne. Vil absolutt anbefale hun til alle som er engstelig for å gå til tannlegen.

Effektiv, dyktig og får deg til å føle deg trygg

Pris

Jannie er effektiv i sitt arbeid og flink til å få meg som pasient til å føle meg trygg. Hun er hyggelig og omgjengelig og hennes gode humør smitter alltid! Hun forklarer alt hun gjør og besvarer alle spørsmål jeg mått ha. Føler meg godt ivaretatt.

Dyktig og trygg tannlege i sentrum

Pris

Jannie er rolig, hyggelig og stødig tannlege som vet hva hun driver med, og jeg følte meg trygg og ivaretatt av både henne og assistenten.