Bestill time

Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse
Pris: 1290 kr

Komplett undersøkelse er en munn- og tannhelsesjekk som trengs for å kartlegge ditt behandlingsbehov og gi deg et prisoverslag på eventuell behandling.

Besøket inkluderer også veiledning for bedre tannhelse, tannrens og inntil 4 røntgenbilder.

I dag 24. nov I morgen 25. nov Tir 26. nov Ons 27. nov Tor 28. nov

Autorisasjon (1995)

Jannie Holte Biering er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Jannie Holte Biering

Utrolig dyktig og effektiv!

Klinikk: Jannie Holte Biering Skrevet
Pris

Rotfylling og tre andre fyllinger, alt helt smertefritt og veldig bra utført. Anbefaler på det sterkeste, spesielt for dem med noe tannlegeskrekk!!

Den beste tannlegen jeg har hatt

Pris

Jeg kom inn med utrolig tannlegeskrekk. Hadde ikke vært hos tannlegen på mange år. Jannie tok meg imot med åpne armer. Hun er utrolig omsorgsfull og flink til å prate med deg, som pasient. Hun er svært dyktig, og så skånsom hun kan være. Hun vil at du hele tiden skal ha det bra, og forklarer hele tiden hva hun gjør. Jannie er rett og slett fantastisk!

Svært hyggelig og dyktig tannlege

Pris

Har gått hos Jannie i noen år nå etter at jeg ikke hadde vært hos tannlege på 10 år. Jannie er alltid blid og hyggelig og behandler skånsomt. Hun har også fokus på forebygging, som har vært svært nyttig for meg.

Anbefales!

Bra og effektiv tannlege

Klinikk: Jannie Holte Biering Skrevet
Pris

Har brukt Jannie i flere år. Hun er effektiv og dyktig da jeg ønsker å få gjennomført kontrollen så raskt som mulig.

Kjempflink tannlege.

Pris

Jeg har endelig finni en fast tannlege!

Jannie er en utrolig dyktig og omsorgsfull tannlege. Jeg har tannlegeskrekk, og hadde utsatt tannlegetime i flere år, men nå har jeg endelig finni en tannlege som passer meg.

Jannie er forsiktig, tar alt i pasientens tempo, veldig god til å kommunisere og man føler at man blir tatt godt vare på. Det gjorde at jeg klarte fint å dra tilbake og trekke alle visdomstennene. (Som virket grusomt skremmende for en liten stund siden).

Jeg anbefaler virkerlig Jannie Biering. Spesielt for dere som vegrer dere å gå til tannlegen.