Komplett undersøkelse er en munn- og tannhelsesjekk som trengs for å kartlegge ditt behandlingsbehov og gi deg et prisoverslag på eventuell behandling.
Besøket inkluderer også veiledning for bedre tannhelse, tannrens og inntil 4 røntgenbilder.
En mer hyggelig og ikke minst dyktig tannlege skal du lete lenge etter. Min tannlegeskrekk ble brått borte etter å ha blitt behandlet av Jannie. Hun er meget dyktig og forklarer hva hun gjør. I tillegg har hun omsorg for sine pasienter. Kan anbefales på det varmeste.
Veldig positiv og hyggelig tannlege, som kan anbefales på det sterkeste. Forklarer hva hun skal gjøre, og hvordan det står til med tennene dine. Jeg har vanligvis litt problemer med å forstå dansk, men det var ikke noe problem å forstå J. Biering.
Alt i alt - veldig godt inntrykk, jeg kommer til å bestille time hos henne igjen neste gang.
Jannie er en meget dyktig og erfaren tannlege som jeg kan anbefale på det varmeste. Hun stor omsorg for pasientene sine og følger opp behandlingen slik at resultatet blir perfekt. Jeg har vært pasient i 15 år og vil fortsett å gå til Jannie da vet jeg at behandlingen blir utført med erfaring og oppdatert kunnskap.
Etter flere tannlegebesøk med forskjellige tannleger, fant jeg endelig min match! Hyggeligere og flinkere tannlege skal du lete lenge etter! Hun bryr seg virkelig om sine pasienter, og vil det beste. Under mine behandlinger har hun alltid sagt hva hun gjør, og hun er veldig forsiktig, i motsetning til mange andre tannleger som river og røsker så nesten hele munnen faller i fra hverandre.
Det er så synd at jeg skal flytte i fra Oslo! Håper jeg kan finne en like flink tannlege en annen plass.