Kaj Odd Storetvedt
Dyktig tannlege som kan faget sitt. Har brukt Kaj fast i 5 år.
Kommer alltid med gode anbefalinger og er tilgjengelig
Kjapp, morsom, dyktig og hyggelig. Kan virkelig anbefales!! Selv om han er fra Bergen...
Dette er en tannlege det er riktig hyggelig å gå til. Han er vennlig, faglig oppdatert, og følger opp på en god måte. Han gjør det han må av inngrep, men heller ikke mer. Jeg er ikke redd for at han skal foreslå unødige og dyre behandlinger. Jeg føler at verken tennene eller økonomien min lever farlig hos denne tannlegen, og har anbefalt ham både til familie og venner, som også er godt fornøyde.
Jeg er meget fornøyd med besøket mitt hos Kaj Storetvedt. Mitt inntrykk av ham er at han er faglig oppdatert, nøyaktig, gir gode råd, veldig hyggelig og tar seg god tid. Jeg opplevde heller ikke at han oppmuntret meg til unødvendige behandlinger.
Prisnivået ved Storo Storsenter Tannklinikk er nok noe høyere enn gjennomsnittet (980 for undersøkelse med 2 bilder og enkel rens), men det er det verdt! Ved å sjekke seg jevnlig hos en dyktig tannlege - som gir god veiledning - vil man potensielt kunne unngå dyre tannbehandlinger senere.