Anne-Lise Huus

Tannlege

Autorisasjon (1998)

Lambertseter Tannhelse Telefonnummer402 06 030402 06 0 ...
Cecilie Thoresensvei 19 1153 Oslo
Anne-Lise Huus er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Anne-Lise Huus

Rolig og dyktig

Pris

Anne-Lise Huus er en super tannlege, og jeg er veldig fornøyd. Hun har et behagelig og rolig vesen, og jeg føler meg godt ivaretatt her. Da jeg kom til henne for en tannsjekk etter et uheldig fall på sykkel, ordnet hun til og med refusjon fra HELFO (uoppfordret). Det er dessuten praktisk at det også i blant er åpent ettermiddager/kvelder. Anbefales!

Proffesionell tannlege

Pris

En dyktig tannlege som er interessert og kan faget sitt.
Rolig, hyggelig og en behagelig personlighet.
Opptatt av å gjøre en god jobb og bra rådgiver.
Bra pris i forhold til kvalite

Kan anbefales!

Pris

Til tross for litt tannlegeskrekk kan jeg anbefale Anne-Lise Huus. Hun er rolig, sympatisk og forklarer godt. Tar seg god tid og forklarer alt hun skal foreta seg. Veldig opptatt av at behandlingen skal være smertefri (og det er den nesten alltid).

Har heller aldri opplevd at hun er forsinket, det er veldig bra for oss pasienter som har bedre ting å foreta seg enn å sitte på venterom! Kort ventetid på å få time, har som regel noe ledig innen få dager.

Hun har også forståelse for at tannbehandling er dyrt, og jeg har inntrykk av at hun ikke gjør mer enn det som må gjøres, og at hun prioriterer det mest prekære først. Prismessig ligger hun vel midt på treet, tror jeg.

Det eneste negative jeg kan komme på er at hun ikke tilbyr spesialistbehandling, slik som kirurgi, implantater osv. Ved slike tilfeller blir man henvist videre.

Hyggelig

Pris

Blir tatt godt i mot. Hyggelig, trygg, forståelsesfull.
Trygge omgivelser. Tar seg god tid til å lytte.
Innformer om pris og hva som må gjøres. Er trygg på at hun
Innformer om det som er viktig å gjøre, uten å tenke på at hun skal tjene mest
Mulig på deg.
Er kjempe fornøyd. Kan anbefale Anne Lise Huus

Ikke fornøyd

Pris

Skulle kun trekke en tann. endte med en regning på litt over 3000kr da hu starta med bilder borring osv uten å spørre om dette da jeg ikke hadde råd.