Ulla Alethe Rognsaa Kildal
Å gå til tannlegen er aldri gøy, men Ulla gjør opplevelsen så rolig og bra. Hun har et fargerikt (rosa!) kontor, varme kluter og en herlig positiv væremåte - blid og hyggelig. Selve behandlingen føles riktig og bra. Jeg føler meg trygg hos henne, og anbefaler henne til alle som syns tannlege er litt skummelt. Det er ikke skummelt å komme til Ulla.
Tar seg alltid tid til å roe ned engstelige pasienter, møter pasientens ønske med sin kompetanse og helhetlig er Oris sin beste tannlege !
Anbefaler tannlege Ulla til hvilken som helst behandling du ønsker utført på Oris Bryn!
Ulla yter topp profesjonell behandling med en vennlig og imøtekommende holdning. Hun får meg til alltid å føle meg trygg og godt ivaretatt.
Har gått hos Ulla i snart 7 år og er super fornøyd med servise og kvalitet. Veldig hyggelig og behagelig å vare der.
Ulla er en utrolig proff, dyktig, nøyaktig og fin tannlege. Alltid vennlig, forsiktig og respektfull. Elsker at hun gir meg tips om pussing og produkter, hun er utrolig dedikert i faget og som tannlege. Føler meg ivaretatt, sett og trygg på at hun gir meg riktig behandling. Hvert eneste år. Anbefales!