John Erik Borgersen
Jeg hadde ikke vært hos tannlege på 2 år og måtte rive og Borre og trengte penselin. Selv om jeg fikk sprøyter og han hold på som en helt, var jeg veldig imponert over hvor lite smerter det var! Anbefales på det sterkeste! Forklarer godt, høflig, snill og funny! prisen var bra for jobben.
Meget god service og behandling. Tilpassser seg til pasientens angst nivå. Forklarer nøye behandlingen og alternativer til behandlingen.
Kjempe god opplevelse her! Veldig fornøyd, han er hyggelig og profesjonell og det hele var raskt overstått.
I dag var mitt første besøk hos tannlegen på 3 år.
-Borgersen dyktig i sitt arbeid og flink.
-Ikke hardhendt og rolig under sitt arbeid.
-prisen konkurransedyktig. Fikk til og med fjernet en del tannstein uten ekstra betaling.
ingen kritikk på Borgersen. Anbefales !!
Min upplevelse av denne tannlegen er bare positiv. Han er rolig og forsiktig, rask og effektiv. Jeg trives best med tannleger som ikke skravler hele tiden, og det gjør ikke han. Han er hensynsfull og overhode ikke hardhendt. Jeg har ikke direkte tanlegeskrekk, men er redd for smerte og han sjekket hele tiden om det gikk bra med meg. Perfekt! Jeg kan anbefale han på det varmeste.