Bestill time

39 år

Bestill time

Komplett undersøkelse
Pris: 1290 kr

Komplett undersøkelse er en munn- og tannhelsesjekk som trengs for å kartlegge ditt behandlingsbehov og gi deg et prisoverslag på eventuell behandling.

Besøket inkluderer også veiledning for bedre tannhelse, tannrens og inntil 4 røntgenbilder.

I dag 24. nov I morgen 25. nov Tir 26. nov Ons 27. nov Tor 28. nov

Autorisasjon (2014)

Kim Nguyen er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Kim Nguyen

Oslos beste tannlege Kim Nguyen😊

Pris

En meget dyktig tannlege, utrolig flink til å forklare hva han gjør under behandlingen.. Jeg har tannlegeskrekk å han er så flink til å roe deg ned å få deg til å føle deg avslappet.. Jeg er i dag ferdig med min lange behandling å er super fornøyd med resultatet😊 Kunne ikke funnet bedre tannlege😊 Du er best Kim 😊

Ekstremt dyktig tannlege!

Pris

Tannlege Kim Nguyen kan jeg varmt anbefale til alle i Oslo.
Han utviser en meget god service, er flink til og forklare deg hva som kommer til å skje og jobben han utfører er første klasse :D Endelig en tannlege der man faktisk får det man har betalt for og litt til..

Profesjonell og behagelig tannlege, anbefales

Pris

Jeg har i altfor mange år unngått å gå til tannlegen på grunn av tannlegeskrekk. Da jeg fikk akutt tannverk valgte jeg derfor Oslo Tannlegesenter. Valget ble tatt på bakgrunn av deres fokus på tannlegeskrekk, at de tilbyr studentrabatt, samt at de har en ryddig og informativ hjemmeside.

Jeg fikk time på dagen hos tannlege Kim Nguyen, og har gått til han siden. Med et tidligere problematisk forhold til tannleger, var det veldig godt å bli møtt av en hyggelig, mild og profesjonell tannlege som Kim. Jeg er så langt veldig fornøyd med behandlingen, og har så og si blitt kvitt min tannlegeskrekk.

Jeg har ingenting å utsette på Kim sitt arbeid og hans fremtoning.
Det eneste negative med Oslo Tannlegesenter måtte være prisen på behandlingene.