Jawad Afzal

Bestill time
Undersøkelse + 2 bilder, konsultasjon beregnet tid 30 minutter
I dag 18. apr | I morgen 19. apr | Søn 20. apr | Man 21. apr | Tir 22. apr | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
Vurderingsvarsel
Bestill time
Undersøkelse + 2 bilder, konsultasjon beregnet tid 30 minutter
---|---|---|---|---|---|---|
Har vært litt uheldig der mye har måtte gjøres med tennene i det siste. Dette har gått så å si smertefritt med Jawad. Høflig, dyktig og til en pris som er langt rimeligere enn noe annet sted. Jawad gir god informasjon og man tas godt vare på. Anbefales!
Etter å ha byttet tannlege har jeg gått til Jawad for kontroll. Nylig har han også behandlet meg for tannkjøttproblemer. Jawad er høflig, meget profesjonell og forsiktig. Han tar seg tid til å forklare hva han gjør og hvorfor. Han lager også skriftlig prisoverslag. Jawad er en veldig hyggelig tannlege som jeg anbefaler på det varmeste!
Jeg gikk til Javad for en lengre behandling og er ekstremt fornøyd! Svært profesjonell, veldig høflig og hyggelig! Anbefales på det sterkeste!
Hyggelig, snill, tålmodig ,han er bli , bra behandling, alltid hilser, får time når det passer meg , presis ,
Profesjonell, effektiv og ikke minst hyggelig. Tar seg tid til å forklare hva han gjør og hvorfor. Kan anbefales!