Maryam Sepahyar
Maryam er uten tvil Oslos beste tannlege. Jeg har tannlegeskrekk, men føler meg veldig trygg hos Maryam. Hun passer alltid på at jeg ikke har smerter under behandligen, ved at hun informerer og kommuniserer med meg under hele prosessen.
Jeg er storfornøyd med å ha deg som min Tannlege.
Anbefales på det sterkeste.
Maryam er veldig dyktig og tålmodig med min tannlegeskrekk. Hun er opptatt av at behandlingen ikke skal gjøre vondt og kommuniserer godt underveis slik at jeg føler at jeg har kontroll. Jeg går mer enn gjerne tilbake til henne.
Maryam, er uten tvil en tannlege som har skjønt det!
Informerende, sympatisk, veldig hyggelig og utrolig flink.
Fjernet en visdomstann på 5.min, og jeg følte jeg lå på en solfylt strand på Hawaii uten en bekymring i verden mens hun holdt på å dra ut herket.
Ord blir fattige!
Anbefales på det sterkeste!
Beste tannlegen jeg har vært borti. Kjempe dyktig, hun vet hva hun driver med!
Ikke minst, er hun sykt omtenksom!
De fleste gruer seg til å gå til en tannlege.. Jeg gleder meg til å gå til Maryam!
Anbefales på det største.
Jeg har tidligere slitt med dårlige tannleger hvor jeg gang på gang har måttet dra tilbake for å fikse på problemer som har dukket opp senere. Jeg ble så anbefalt å dra til Oslo Tannlegesenter og spørre etter Maryam Sepahyar. Tannlegebesøket var svært behagelig og alt ble ordnet raskt med gode forklaringer. Jeg fikk også masse råd for hvordan jeg skulle behandle tennene mine bedre. Det er ikke nok gode ord for å beskrive besøket. Veldig god service og bra resultat!