Bestill time

Tannlege

Bestill time

Undersøkelse - nye pasienter
Pris: 895 kr

Kun kr 895 for en undersøkelse med 3D scanning, inkl. 2 røntgenbilder, tannrens, enklere fjerning av tannstein og polering med pussepasta (60min). Vi er kveldsåpent til 20:00 og tilbyr gratis parkering til våre pasienter. Kampanjen gjelder kun nye pasienter.

I dag 22. nov I morgen 23. nov Søn 24. nov Man 25. nov Tir 26. nov

Om

Tannlege Nedd er er en erfaren og dyktig tannlege som har et fokus på tannbehandling under narkose, tannimplantater, og Invisalign. Videre har han avlagt eksamen i odontofobi (tannlegeskrekk) og vi anbefaler ham til pasienter med tannlegeskrekk. Han har en egen ro, som smitter over på pasienter. Tannlege Nedd er medlem av Den norske tannlegeforening (MNTF).

Autorisasjon (2017)

Tilleggskompetanse

• Eksamen odontofobi
  • Usynlig tannregulering

Nedd Thevarajah er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Nedd Thevarajah

Profesjonell tannlege

Pris

Hadde en veldig god opplevelse hos Neddersan. Han er dyktig til å forklare hva han gjør, og gjennomfører behandlingen skånsomt.

Veldig dyktig tannlege

Pris

Neddersan er en veldig dyktig tannlege som gjorde besøket behagelig og trygt. Han er flink til å forklare underveis og gjorde hele opplevelsen behagelig.
Kan sterkt anbefales.

Dyktig, trivelig og god til å kommunisere!

Pris

Neddersan er en dyktig tannlege, i tillegg er han svært attentativ til ulike bekymringer en måtte ha. Han er også flink til å identifisere og informere om hvilke tannhygienerutiner man bør utbedre, tilføye eller moderere. Neddersan er min faste tannlege, og vil forbli det i mange år fremover. Tannlegene på Sinsen er også godt organisert med renslige lokaler og dyktige tannlegesekretærer.

Positiv tannlegeopplevelse!

Pris

Solid, hyggelig og profesjonell tannlege. Veldig kunnskapsrik og en god evne til å skape trygghet gjennom dette. Anbefales!

Meget god kundeopplevelse, 10/10

Pris

Etter anbefaling fra venner, dro jeg til Tannlegene på Sinsen for å gjøre en sjekk hos tannlege Neddersan. En veldig dyktig, løsningsorientert, serviceinnstilt og empatisk tannlege. Raskt å bestille time, følger godt opp, og jeg følte meg godt ivaretatt med en gang jeg bestilte time til jeg dro ut fra deres lokaler. Fra første time med å ta bilder, til sluttresultat, så var kommunikasjon, utførelse og resultat mye bedre enn forventet, og terskelen min for å dra på en ny sjekk nå er vesentlig lavere. Vil absolutt anbefale både klinikk og Neddersan videre til venner og bekjente, 10/10.
Også et pluss med kundeparkering rett utenfor.