Kariann Skare
34 år
Fantastisk service med dyktige personaler. God informasjon underveis, atmosfæren med rolig musikk og TVen bidra til et avslappende tannlegebesøk.
En av årsaker til en akutt tannverk var stramt kjevemuskler - Kariann har personlig introdusert meg til en kiropraktor som hjalp meg med dette.
Eiksmarka Tannlegesenter anbefales på det sterkeste👍🏻😊
Svært vennlig, interessert, med humor og glimt i øye. God opplevelse i stolen, fine nøytrale videoer å se på. Totalt over forventet opplevelse i tannlegestol.
Vil anbefale Eiksmarka tannlege kontor. Kontoret fremstår veldig pent og til tillit til meg som pasient. Miljøet med hyggelige tannleger som alltid er blide og behandlingen ble uten ventetid som avtalt.
Føler meg ivaretatt hos en dyktig tannlege som jeg stoler 100% på. Hun virker genuint opptatt av yrke sitt.
Dr. Kariann er en veldig hyggelig, dyktig, nøye og profesjonelt tannlege. Hun forklarer alt underveis og fokusere på en smertefri og trygg behandling. Jeg stoler på hennes anbefalinger og råd. Jeg er meget fornøyd og anbefaler hun gjerne videre!