Weam Nehad El-Athamna

Tannlege

Autorisasjon (2016)

Weam Nehad El-Athamna er tannlege i Lier

Siste vurderinger av Weam Nehad El-Athamna

Dyktig og hyggelig tannlege!

Pris

Jeg har vært pasient siden 2018 og er svært fornøyd med Weam. Han er informativ og forklarer godt hva som skjer under behandling og oppfølging. Kan anbefales.

Grundig og pålitelig

Pris

Han er høflig og profesjonell og tar seg tid til å forklare hvilken vurdering han gjør, og hvorfor han anbefaler behandling eller ikke. Man føler seg ivaretatt og at man er i gode hender.

En særdeles god tannlege som jeg er meget fornøyd med.

Pris

Faglig dyktig, alltid imøtekommende og vennlig. Gir god informasjon underveis, Alltid åpen for spørsmål. Hensynsfull i forhold til om man har smerter el. En tannlege jeg har stor tillit til, som respekterer pasientene sine. Kort sagt kan jeg anbefale denne tannlegen på det varmeste.
Mvh

Meget dyktig og hyggelig tannlege!

Pris

Har gått til Weam i noen år og jeg er alltid like fornøyd. Han er faglig dyktig og trivelig å prate med.
Han anbefales på det varmeste!

Utmerket tannlege

Pris

Weam har en veldig behagelig personlighet og er en tannlege jeg stoler fullt og helt på. Jeg hadde forsømt tannpleie i noen år, og sammen fikk vi laget en plan for å ta igjen etterslepet. Han er tålmodig nok til å forklare på en enkel og informativ måte hva som bør gjøres, og han veileder utmerket der det er valgmuligheter pasienten selv kan ta.

Selve behandlingene har vært helt smertefrie og uten komplikasjoner. Lokalene og utstyret er tipptopp.