Weam Nehad El-Athamna
Weam er i en klasse for seg selv, og uten tvil min foretrukne tannlege. Han er profesjonell, men likevel sympatisk og god å prate med.
Jeg har angst for bedøvelse sprøyter, men Weam har fått meg til å slappe av og føle meg trygg hele veien.
Weam tok meg på alvor da jeg første gang kom til han på akutt time. Han har hjulpet meg med rotfylling i 2 tenner.
Han er god på å få pasientene sine til å slappe av og jeg har hele veien følt meg trygg på hans kunnskap og kompetanse. Weam er også god til å forklare underveis hva han skal gjøre og hvorfor. Noe jeg satte pris på, da det gjorde at jeg synes det var lettere å slappe av.
Kan absolutt anbefale å bruke Waem som tannlege!
Veldig proff og bryr seg om kunden. Ryddig og dyktig i arbeidet sitt. Tannlegeskrekken merkes ikke i det hele tatt.
Weam er en utrolig dyktig tannlege. Han utfører arbeidet sitt på en så rolig og fin måte at det smitter over på pasientene han har i stolen sin!
Weam anbefales på det sterkeste!
Meget dyktig tannlege! Har hatt tannsmerter og tannlegeskrekk i mange år. Har prøvdt 5 forskjellige tannleger på ett år, men heldigvis landa jeg på Weam Nehad. Rimelig er han også