Victoria Wasler

Victoria Wasler er tannlege i Bærum

Siste vurderinger av Victoria Wasler

Utrolig dyktig tannlege

Pris

Victoria er effektiv, presis og trygg, er alltid hyggelig og sørger for en så god behandling som mulih. Vil anbefale henne til absolutt alle

Anbefales på det sterkeste

Pris

Etter å ha gått 3 år siden siste tannlegebesøk var det på høy tid komme seg til tannlegen. Fornebu Tannlegesenter kom godt anbefalt og det viste seg å være vel fortjent. Victoria Wasler er en flott tannlege både utrolig dyktig i sitt arbeid og empatisk overfor sine pasienter. Jeg hadde en del arbeid som måtte gjøres og vi gikk rolig og metodisk gjennom vært skritt. Hun ryddet til og med opp i noe gammelt rot fra min tidligere tannlege. Jeg har full tillit til henne som helseprofesjonell og kommer til å ha årlige undersøkelser med henne fra nå av.

Professionell tandläkare

Pris

Jättefint bemötande och god vård. Tandläkaren var mycket kunnig, vänlig och professionell . Kommer definitivt tillbaka nästa år. Rekommenderas starkt!

Anbefaler !

Pris

Jeg gruer meg alltid for å gå til tannlegen. En skrekk som ligger der fra gammelt av. Men med tannlege Victoria Wasler føler jeg meg veldig godt ivaretatt. Hun er beroligende, og spør meg hele tiden om det går bra, så jeg føler meg veldig trygg. I tillegg er hun veldig dyktig!

Behagelig og dyktig tannlege

Pris

Hun er nøye, veldig faglig flink.
Forteller tydelig hva hun gjør, gir klare råd angående riktig behandling.
Engasjert å lett og prate med, får kjapt min tillit.

Jeg er ikke noe glad i å dra til tannlegen, så dette var en positiv opplevelse.
Alt i alt en veldig flink tannlege! Anbefaler henne varmt videre, og jeg kommer tilbake.