Sofie Jakobsen

Tannlege

Autorisasjon (2017)

Tannlegene på Fornebu Telefonnummer815 00 345815 00 3 ...
Forneburingen 209, Fornebu S, Helsebygget 1364 Fornebu
Sofie Jakobsen er tannlege i Oslo og Bærum

Siste vurderinger av Sofie Jakobsen

Meget dyktig!

Pris

Dette er en tannlege som alltid møter deg med et smil og en varm velkomst. Når jeg har time så prøver jeg å legge de til morgenen så vet jeg at dagen blir god. Sofie har full kontroll på mine tenner og kommer med gode råd og veiledning for at jeg skal ha sunne og friske tenner i mange mange år til. Tusen takk Sofie, du er en glede å ha som tannlege. Skulle bare ønske jeg viste om deg før så hadde jeg ikke utsatt å gå til tannlegen

Meget fornøyd med behandling

Pris

Alltid imøtekommende og flink,- pasienten i fokus, føler meg trygg og ivaretatt.
Forteller underveis hva hun gjør i behandlingen.

Super

Pris

Sofie er svært dyktig og virkelig engasjert i jobben sin og å hjelpe sine pasienter. Hun er opptatt av deg som pasient og gir deg råd og veiledning og svarer veldig kunnskapsrikt på spørsmål. Hun er veldig sympatisk og har empati. Hun er også netthendt og rask og likevel svært nøye. og jeg går alltid derfra med en god følelse av å bli tatt på alvor og jeg er veldig veldig fornøyd. Jeg har anbefalt Sofie til flere av mine bekjent som også ikke får rost henne nok.

Veldig flink og nøye tannlege

Pris

Hun er veldig flink tannlege. Dyktig til å tilrettelegge for at du har det så behagelig som mulig i tannlegestolen. Jeg har ikke opplevd så gode tannlege opplevelser før. Har du redsel for tannleger er dette en perfekt.

Oversiktlige pristilbud, og god informasjon om hvilke muligheter en har. Herunder hvor lenge ulike behandlinger holder.

Jeg er strålende fornøyd. Min beste tannlege opplevelse.

Anbefales!

Pris

Fantastisk på alle måter😊 Profesjonell, behagelig, informativ og får meg til å slappe av. Alt av tannlegeskrekk er borte etter behandling hos Sofie.