Aurora Nyhuus

Aurora Nyhuus er tannlege i Oslo og Trysil

Siste vurderinger av Aurora Nyhuus

Byens beste tannlege

Pris

Jeg har brukt tannakutten - Oslo private nesten hver gang jeg har hatt behov for tannpleie, og aldri hatt en negativ opplevelse. De er profesjonelle, hyggelige og yter fantastisk service. Alle andre tannklinikker jeg har vært hos har jeg opplevd som kjipe og lite mottagelige, men akkurat Tannakutten er 10/10 på alle mulige måter, og Aurora lever opp til disse standardene. Hyggelig, flink og alltid blid. Prislappen er noe høyere enn andre klinikker, men det er definitivt verdt hver eneste krone om man vil være sikker på behagelig og god pleie. Jeg har også vært hos Maria og Helle på Tannakutten, som jeg også ville gitt en solid 10/10.

Flink og behagelig tannlege

Pris

Alltid hyggelig å bli behandlet av Aurora. Føler meg trygg og godt ivaretatt! Jeg får alltid god behandling og veiledning om hvordan jeg kan ta bedre vare på tannhelsen min.

God service, hyggelig og faglig kompetent

Pris

Svært hyggelig, god service og faglig kompetente til en fornuftig pris. Har anbefalt til mange venner og bare positive tilbakemeldinger! Kan sterkt anbefales

Ryddig og ordentlig!

Pris

Veldig fornøyd med tannlege Aurora Nyhuus. Har endelig funnet meg en fast tannlege som tar seg tid, informerer og er faglig begavet.

Dyktig!

Pris

Imponerende at en så ung tannlege er så dyktig! Grundig, informativ og hyggelig. Anbefales på det varmeste!