Nora Asefi
Flink til å lytte, undersøke og behandle! Har fått rask, trygg og god hjelp. Er også flink til samvalg, og svært løsningsorientert. Veldig fornøyd!
Jeg er veldig fornøyd med denne tannlegen. Nora er supernøye, finmotorisk og varsom/skånsom. Som en kunstner. Hun har det i seg. Føler hun ser helheten i det hun gjør. Jeg har lenge lett etter en tannlege som henne. Hun er sjelden og anbefaler henne til alle, og kanskje spesielt til oss som er sensitive, nøye og ønsker å forstå helheten, at alt henger sammen, samt er opptatt av å gjøre ting så skånsomt som mulig. Forsiktig, grundig og nøyaktig. Opplever at hun vil ivareta det beste for meg som pasient.
Var på undersøkelse 2 uker siden og behandling i dag. Veldig fornøyd med Tannlegen Nora. Smerteløs og hyggelig besøk. Kommer tilbake på årlige kontroll.
Nora er en skikkelig god og trygg tannlege. Til å kun være 27 år opptrer hun ekstremt profesjonelt og man får inntrykk av at hun kan det hun driver med!!
Vil anbefale hun videre til andre som trenger en god tannlege!
Jag är så förnöjd med bemötande och behandling av tannlege Nora. Veldig flink tannlege. Kommer definitivt fortsätta gå till henne.