Dhiya Alkassar
Bestill time
Undersøkelse + 2 bilder, konsultasjon beregnet tid 30 minutter
I dag 22. des | I morgen 23. des | Tir 24. des | Ons 25. des | Tor 26. des | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
Vurderingsvarsel
Bestill time
Undersøkelse + 2 bilder, konsultasjon beregnet tid 30 minutter
---|---|---|---|---|---|---|
Hyggelig tannlege som alltid har tatt meg seriøs og som er lett å snakke med. Veldig dyktig, og sluttresultatet blir bra.
Nøye og dyktig tannlege, meget god pris sammenlignet med andre tannleger i Oslo og rask time etter bestilling
Har gått til denne tannlegen i flere år og er veldig fornøyd. Måtte idag trekke en tann og dette var gjort på få minutter og uten smerter. Tannlegen spør alltid on det går bra og viser god omsorg gjennom hele behandlingen
Rolig og behagelig tannlege som gjorde behandligen til en veldig positiv opplevelse. Merket ikke bedøveldesprøyten en gang. Jeg kontaktet denne klinikken da min tannlege gjennom flere år har sluttet med ettermiddagstimer. Dhiya Alkassar vil bli min faste tannlege heretter ☺
Jeg har aldri følt meg så godt ivaretatt som når jeg er hos tannlege Dhiya. Han er særdeles god i jobben sin og inkluderer meg som pasient hele veien.
Jeg overlater min tannhelse i hans kapable hender!