Signe Storesund
Har vært hos henne i snart 4 år nå, men nå gidder jeg ikke mer! Hun er alltid i dårlig humør, frekk mot både ansatte og pasienter. Hun kommer med veldig misvisene svar. Nå har jeg sagt at jeg ikke vil ha noe med henne å gjøre lenger, men hun forsetter å sende fakturaer og klager på at jeg ikke kommer på timen!
Jeg vil overhodet IKKE anbefalt en sånn forferdelig tannlege.
Flink i yrket, dårlig med mennesker. Veldig frekk i munnen mot barn og voksne desverre. Hun er helt ok, men vil ikke anbefale henne. Jeg som ung voksen vegrer meg for hver time
Har vært hos henne en god stund nå, og jeg gruer meg hver gang. Snakker ned til ALLE inkludert de ansatte, noe som er meget ubehagelig for pasientene. Hun kommer med unødvendige kommentarer, hun er vanvittig hardhendt og er veldig dårlig på å bruke hansker. Er ikke så godt å få hender som bare er skyllet i vann inn i munnen, da når de enda er våt. At hun er hardhendt er ikke en nødvendighet da noen av pleierne har gjort det samme som henne uten store smerter.
Enkelt og greit så er hele opplevelsen dårlig på flere plan.
Vil IKKE anbefale henne til noen. Er en forskjell på å være ærlig, og være direkte frekk.
Jeg kan ikke dømme henne som lege, siden jeg har ingen medisinsk utdanning og sønnen min har ikke alvorlige feil. Jeg vil gjerne gjøre foreldre oppmerksom på at denne legen er helt umulige å snakke med. Min inntrykk er at hun er en uhøflig dame og det har ingenting med strenghet å gjøre. Ikke misforstå meg, jeg setter pris på folk som er direkte og sier det de mener uten å gå rundt. Her er det manglende respekt for pasienter. Prisen er ganske høy pga unødvendige oppfølgingsbesøk og da mener jeg unødvendige! Anbefales ikke
Veldig dyktig tannlege. Hele personalet er hyggelige og det er en trygg atmosfære. Anbefaler på det sterkeste