Pouria Pourriahi
Masse vondt etterpå. Prøve å kommunisere med han etter den å finne hva problemer er, men han svarte ikke meg på en god måtte. Ikle passet på meg som hans pasient.
Jeg går til tannlege Pouria hos Privattannlegen for allerede 6 år og er kjempefornøyd kos han utfører hans arbeid.
Veldig tålmodig, veldig rolig person som gjør jobben profesjonelt og som jeg liker mest veldig forutsigbar.
Han forklarer alt som du kunne spørre om og lurer på selv om andre leger kunne tenke dette unødvendig for personer som ikke har studert tannhelse som faget.
Og dette setter jeg stor pris på når spesialister bruker tid for å forklare ting til pasienter.
Dette skaper en trygg følelse om sin tannhelse og livet mer forutsigbar.
Jeg er så heldig å ha min tannlege Mr Pouria Pourriahi og er takknemlig for det. Jeg blir alltid møtt med ett smil der :)
Han er lærerik, flink og forsiktig . Man føler seg trygg.
Anbefales på det varmeste!
Jeg hadde helhetlig sett en veldig dårlig opplevelse og masse vondt etterpå. Tannlegen viste null forståelse for meg som pasient. Hun tar ikke ansvar når ting går galt ikke tidlig på kommunikasjon. Følte meg helt lurt. Anbefales ikke.
Ikke å anbefales!
Følte meg ivaretatt og trygg hos tannlegen. Jeg fikk gode og forståelige råd. Tannlegen jobbet forsiktig og passet på at jeg har det behagelig under hele behandling. Anbefales.