Som flere andre her har jeg alltid slitt med alvorlig tannlegeskrekk og har derfor ikke fulgt opp hos klinikker tidligere. Resultatet er mye skader på tenner og tannlegebesøk bare under akutte omstendigheter. Dette fører selvfølgelig til at de eneste tannlegebesøkene jeg hadde var ved betennelse og dermed mye ubehag i tannlegestolen..
Rune er beroligende, profesjonell og empatisk. La opp en plan for å få orden på alt i munnen og har nå hatt flere timer de siste månedene. Runes behandlinger har vært så behagelig og betryggende at jeg nå bare gruer meg litt til å komme meg i stolen, i motsetning til søvnløse uker, nerveproblemer og angst tidligere.
Rune er godt på vei til å ta knekken på skrekken for meg, hans arbeid har vært så smertefritt at jeg blir like overrasket hver gang han sier at vi er ferdige for dagen. Jeg vurderer ikke lengre å utsette eller avlyse timer og gleder meg til å bli ferdig med alt.
Om du leser dette Rune så vil jeg si tusen takk til deg og de andre ansatte hos dere. Mottakelse, behandling, oppførsel og atmosfære hos denne klinikken er virkelig utmerket. Jeg synes heller ikke prisene er noe høyere enn jeg er vant til, så hvorfor denne klinikken og Rune spesielt er så bra i forhold til de andre jeg har besøkt har jeg ikke svar på.
Ps. Sliter du med angst også? Mye problemer med tenner? Ring og få en time hos Rune, jeg kan personlig garantere at du ikke vil angre på det!