Tilsvar til vurdering
Fikser «alt»
Har gått til Din Helse Bjølsen og Thomssen i en lang årrekke, og er svært fornøyd. Fra første time, hvor problemet var stort, til månedlige behandlinger for en frisk kropp, har jeg følt meg godt ivaretatt som kunde og pasient. Uansett om jeg har time for for en sak, er det alltid rom for en titt eller vurdering av noe i tillegg.
Jeg er en aktiv mann, stiv og støl til tider og med stadig noen nye «issues» som bør håndteres. Føler aldri jeg blir anbefalt noen form for behandlinger som det menes vil gå over av seg selv eller ved alternativ trening i en periode. Mottar alltid tips for at hverdagen med trening skal gå så smertefri og bra som mulig.
Aldri noe problem med hverken flytting av timer, avbestillinger eller hastetimer.
Har anbefalt klinikken til familie, venner og kollegaer, og de takker alle for anbefalingen. Jeg kan trygt anbefale klinikken til alle som vil ha en trygg og seriøs kiropraktor/terapeut som lytter og gir deg akkurat behandlingen du trenger, hverken mer eller mindre. Og liker du å trene, finner du virkelig en som vet hva dette betyr hos Thomassen.Hilsen svært fornøyd pasient.