Tilsvar til vurdering

Et usedvanlig hyggelig besøk hos tannlegen i går

Jeg (og flere i min familie) har vært kunde hos Euroklinikk, nå Christiania Tannlege senter, nesten helt i fra de etablerte selskapet. Jeg har hatt flere forskjellige faste tannleger der, da flere har sluttet i årenes løp. Stort sett har jeg vært fornøyd. Vi begynte hos Euroklinikk fordi de i begynnelsen hadde meget konkurransedyktige priser og ok tannleger. For ca. 18 mndr siden byttet jeg tannlege fordi de skulle ha nesten dobbel pris på en krone i forhold til flere andre tannleger. Martine sendte ut et sommertilbud på sjekk og rens av tenner, som lå på et normalt akseptabelt nivå, så da valgte jeg å benytte meg av det. Min faste tannlege var på langtids ferie, så det var den forholdsvis nyansatte Martine som møtte meg. Hun er en juvel. Jeg føyer meg inn i rekken til de tidligere positive omtaler/kommentarer. Aldri har jeg møtt en så høffelig, blid, omsorgsfull, hyggelig og samtidig profesjonell tannlege. Hun forklarer alt hun ser på røntgen og alt hun gjør, gir gode råd og anbefalinger, spør hele tiden hvordan pasienten har det, er meget lett på hånden. En juvel for oss pasienter. Om prisnivået i fremtiden blir konkurransedyktig kommer jeg takket være Martine til å fortsette som kunde hos Christiania Tannlegesenter, så jeg gir de en sjanse til til tross for at jeg er meget fornøyd med den nye tannlegen jeg begynte å bruke