Tilsvar til vurdering
Jeg har fått livet mitt tilbake!!
Før jeg traff på Thorleif Monsen hadde jeg gått med mine plager i ca. 1 år. Jeg ble kastet mellom ulike behandlere og fikk ulike diagnoser, og fikk svært lite hjelp. Jeg var sykemeldt fra jobb, og hadde vanskeligheter med å bevege meg og smertene var store. Jeg trengte mye hjelp fra familie for å klare dagligdagse ting. Ingen behandlere forstod vel egentlig hva som var galt. Så når jeg tilfeldigvis ble anbefalt Monsen, hadde jeg egentlig gitt opp. Men etter overtalelse fra min mor, bestemte vi oss for å dra. Det er jeg så utrolig glad for! Jeg vet faktisk ikke hvor jeg hadde vært eller hva jeg hadde gjort uten Monsen. På første time sa han til meg at jeg skulle få livet mitt tilbake - OG det har jeg fått! Jeg er evig takknemlig!
Han er utrolig god til å lytte og forstå pasienten sin. Han ser det fysiske og psykiske med menneske. Enormt kunnskapsrik! Han bruker tid på pasienten, og er utrolig flink til å følge opp. Veldig tilgjengelig både hverdag og helg. Jeg føler meg så ivaretatt, forstått og sett. Jeg har bare positive ting å si om Thorleif Monsen! Anbefales på det sterkeste!!