Tilsvar til vurdering

Glad att jag tog detta beslut

Jag hade i många många år tänkt på att göra något med min näsa. Jag ville såklart acceptera mig själv för den jag var, och jag ser den sidan av plastikkirurgi också. Men ingen annan än du själv kan bestämma vad som är rätt för dig. Till slut tog detta över mitt liv så jag bestämde mig för att hitta en trovärdig klinik där jag kunde få mer svar om vad detta skulle innebära. Jag hade aldrig tidigare opererats eller varit sövd och var orolig inför detta. Jag hade heller ingen koll på hur lång tid en sådan operation tog eller hur lång tid man behövde efteråt.

Jag valde Akademikliniken då de gav mig ett bra intryck online samt att dom hade 3D konsultation. Jag hade bestämt mig för att gå dit för att sedan se hur jag kände inför denna typ av operation.

Bjørn var väldigt trevlig och jag kände att han lyssnade på mig och att han hade väldigt mycket kunskap. Han tog sig god tid att både lyssna och förklara. Jag hade också hört att han tidigare varit öra/näsa/hals läkare vilket jag tyckte var en trygghet. Och det jag gillade mest av allt var att han tog sig tid att fråga varför jag var där, om jag blivit retad och vad jag hade för förväntningar. Att kirurgen inte bara ser pengar och en ny kund, utan tänker på ditt bästa. Bjørn gav mig också svar som läkare inte kunnat ge mig under mina 30 år, då jag förklarade andra saker och smärta jag upplevt i mitt ansikte.

Jag hade en bild i mitt huvud att mitt ansikte skulle få mer harmoni om jag bara fick räta till min näsa. Det handlade aldrig om att få en pytte liten eller perfekt näsa. Eller bli "perfekt", symmetrisk eller vad det nukan vara. Men det var just detta denna 3D bild kunde visa ganska tydligt, att med små justeringar kunde mitt ansikte få mer harmoni.

Efter konsultationen tog jag mig 2 månader att fundera, jag tvivlade inte en enda gång så jag bokade min tid. Jag valde även då att lägga den 2 månader fram i tid så jag fick känna på att allt var bokat och betalt men att jag fortfarande kunde dra mig ur. Men när operationsdagen kom var jag så lugn och säker på mitt beslut.

Vid själva operationen kände jag mig 100% trygg hela vägen. Både precis innan och vid uppvaknandet. Alla på Akademikliniken är väldigt trevliga och ser till att du får den bästa servicen och den informationen du behöver.

Även efteråt när du kommer tillbaka på kontroller ser dom till att du känner att du har allt du behöver. Kontrollerna senare har också varit väldigt givande. Jag var på en 3 månader efter och en 6 månader efter.

Jag var väldigt överraskad över hur smidig operationen var, hur snabbt jag läkte och hur lite ont det gjorde. Nästan ingen smärta alls. Detta hade jag hört innan men hade väldigt svårt att tro på det.

Jag tycker man ska vara försiktig men skönhetsoperationer men bara du vet vad som är rätt för dig! Jag ska helt ärligt erkänna att jag känner mig 100% mer självsäker och mer tillfreds i min vardag.