Tilsvar til vurdering

Den beste legen jeg har hatt

Jeg har alltid hatt et anstrengt forhold til leger, og vært en kasteball i systemet særlig innen psykisk helse. Herulf ordnet opp, og har fått meg inn i et passende behandlingsløp. Han sjekker opp med meg på timer som handler om andre ting, og hører om jeg fortsatt får den hjelpen jeg trenger. Han ser ting i sammenheng, og er konstruktiv. Selv om det er satt av 20 minutter så gjennomfører han de undersøkelser han trenger. Dette fører tidvis til forsinkelser for andre, men det synes jeg det er verdt.

Jeg skjønner ikke de som sier han er nedlatende eller dårlig til å kommunisere, men det er ikke snakk om langvarige samtaler med masse uttrykk for empati og sympati. Han bruker ikke tiden på å gå rundt grøten, men ordner heller så du får den hjelpen du faktisk trenger! Jeg har kommet til han i mine verste stunder, og han har taklet det på en betryggende måte.

Han er også flink til å håndtere legeskrekk og sprøyteskrekk, og forklarer nøye hva han skal om han vet du er nervøs. Han har også uttrykt at jeg skal komme til legen uavhengig av frykten min, for vi gjør ingenting jeg ikke er komfortabel med!

Alt i alt: Flink både på fysiske og psykiske aspekter av helse, og ser hele deg! tipp topp!