Tilsvar til vurdering
BBL/NBL
I en alder av 51 var det på tide å begynne å prioritere seg selv og jeg fikk av min lege anbefalt Bjørn Jarle Tvedt på Akademiklinikken Oslo AS. Rumpen var blitt i overkant slapp og kroppen bar preg av litt for mye fett her og der etter mange år uten å ha blitt tatt godt vare på. En konsultasjon endte opp med operasjon der og da ettersom det var en avbestilling og jeg ble tatt i mot og møtt av et fantastisk hyggelig og profesjonelt team som tok godt så vare på meg fra første stund og i tiden etterpå. Brasilian Butt Lift ble til Norwegian Butt Lift som ser veldig mye mer naturlig ut der mave og rygg dvs. foran og bak ble fettsugd og fylt inn i rumpen. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd og ikke minst overrasket !!
Jeg har plutselig nå fått en kropp som så 51 ut til å se ut som en spretten 20 årings kropp med kurvene på riktig plass. Selvtilliten har økt 100 hakk. Dr, Bjørn Tvedt er en superpofesjonell og utrolig dyktig lege. En god bonus er at han er et varmt og imøtekommende og serviceinnstilt menneske som ser "problemene" og tryller de bort med sin kompetanse. Jeg anbefaler alle denne klinikken på det varmeste. Tusen takk. Og som Arnold sier: I will be back :-)