Tilsvar til vurdering

Faglig dyktig, bestemt men med omsorg og forståelse.

Etter 8 mnd med store plager som konstant svimmelhet, tåkehode, tåkesyn, konsentrasjon vansker, nedsatt balanse og koordinasjon, lyd og lysskyhet, som igjen førte til stadig utmattelse etter en hjernerystelse, (Postcommotiosyndrom) reiste jeg desperat fra Østlandet til Stavanger da jeg hadde lest at Kim Tore Johansen hadde spesialisert seg på b.l.a dette. Jeg hadde et ukes opphold der hvor jeg følte meg godt ivaretatt fra første sekund! Det ble gjort grundige tester, og endelig fikk jeg en god og forståelsesfull forklaring på symptomene. Man forsto fort at de her var både svært dyktige og omsorgsfulle. Etter en ukes behandling der hvor det stort sett var Henning Winkels som utførte behandlingene og Kim Tore som tok testene, fikk jeg et rehabiliterings opplegg (øvelser) som var tilpasset MEG og MINE Symptomer som jeg skal utføre selv hjemme. Henning er også svært dyktig, med både omsorg og humor. Får deg til å føle deg hjemme. Nå har jeg gjort øvelser i 5 uker hjemme, og jeg begynner endelig å få hverdagen min tilbake! Jeg har hatt store symptombedringer, og har jevnlig kontakt med Kim på mail. Tilgjengeligheten hans må jeg si er helt utrolig! Han svarer om det er søndag eller onsdag!
Ja det koster litt, men jeg garanterer at det er verdt hver krone!!! Jeg vil på det varmeste anbefale Kim.