Tilsvar til vurdering

Suverene tannlege Martine

Martine er en svært dyktig, hyggelig, serviceminded og gjennomgående suveren tannlege. Hun er åpenbart ekstrem god med pasienter med tannlegeskrekk, men også bemerkelsesverdig hyggelig og pedagogisk ovenfor oss som ikke har skrekk, men som bare er glad for å få unnagjort årlig tannpleie. Jeg møtte henne først helt tilfeldig på Christiania Tannlegesenter hvor hun tidligere jobbet, men da hun nylig skiftet jobb til Fjærvik Klinikken var det åpenbare valget å følge etter henne. Makan til god tannlege!

Hun er faktisk så hyggelig at man nesten får lyst til å flørte litt. Noe jeg for øvrig langt i fra vil anbefale, da det viser seg uhyre vanskelig – ja faktisk komplett umulig å lykkes med noe i nærheten av flørt med vidåpen munn og mye tannlegeutstyr og sugemaskiner i munnen. Men uansett, du forlater tannlegen med en god følelse av at tennene dine har fått optimal behandling, at besøket var så bra at du nesten gleder deg til ny innkalling, samt med en litt rar følelse av at enkelte tannleger du har møtt tidligere i livet, burde kunne ha vært hakket mer hyggelig, pedagogisk, dyktig med utstyr, skånsom, profesjonell, oppmerksom, interessert og dedikert til pasienten og til tannlegefaget sitt. Hvor vanskelig skal det egentlig være?