Tilsvar til vurdering

Nesekorreksjon gikk bedre enn forventet

Jeg har tidligere operert nesen min hos en annen klinikk, men nesen min hadde kollapset på venstre side etter noen år, var assymetrisk og klumpete. Jeg valgte å utføre en såkalt nesekorreksjon uten operasjon hos Bjørn Tvedt. Ikke bare er jeg glad for at han også er nesekirurg (som gjør han mer erfaren enn for eksempel en sykepleier som mange andre hud-klinikker tilbyr) og han er da nesten overkvalisisert (som er positivt), men han forstod hva jeg snakket om og resultatet ble fint.

Videre kjenner jeg meg ikke igjen i de andre omtalene om at han har dårlig tid eller ikke hører på deg. Det er et godt tegn at han har mye å gjøre for det betyr jo at han er ettertraktet, og det er jo jobben hans å behandle kunder så jeg forstår effektivitet er viktig for kirurger, men jeg merket også at han jobbet raskt og effektivt under konsultasjonen så det går begge veier, jeg hadde ikke så mye tid jeg heller. Om han hadde all verdens tid kan det bety at han ikke hadde nok pasienter som kan være tegn på noe verre.

Jeg fikk også en mini-konsultasjon på en neseoperasjon (var ikke planlagt) men jeg spurte han hva han hadde gjort annerledes om jeg skulle operert igjen. Jeg ønsket å spørre han for å se om han så det samme som jeg så uten at jeg måtte si det, og han sa akkurat det jeg også hadde tenkt. Han er altså ikke en kirurg som bare nikker og smiler og sier ting bare fordi du selv sier det, men han forstår hva som er pent og hva som ikke er det. Jeg har vært på flere nese-konsultasjoner før min forrige neseoperasjon og kirurger som bare nikker og sier "ikke noe problem" har ikke nødvendigvis skjønt hva du sier, men ønsker kanskje bare fortjenesten. Bjørn ser ut til å ønske pasienter som får et resultat de vil ha, og ikke bare nye kunder, slik jeg tolker han. Jeg spurte flere spørsmål og han svarte på alt. Tror godt han hadde hatt tid til fler om det var en ordentlig konsultasjon.

Om du skal til Bjørn Tvedt anbefaler jeg at du bare tenker på hva du skal si og hva du lurer på, så går timen strålende. Jeg kan absolutt anbefale nesekorreksjon, han var veldig flink, og flinkere enn kirurgen som utførte min første nesekorreksjon før neseoperasjonen min. Nå har jeg ikke hatt min andre neseoperasjon enda, men om jeg skulle det ville jeg absolutt gått tilbake til Bjørn for en til konsultasjon. Man kan alltids bare dra på konsultasjonen uten å booke operasjon, og da merker du nok hvor fin han er å snakke med -kan masse, prøver å forstå, og hvis du føler noe går forbi han er det bare å spørre på nytt så skjønner han. Det var i hvert fall min erfaring. Jeg er meget fornøyd, 5 stjerner.