Tilsvar til vurdering
High definition lipo
Jeg har gjennomført high defintion lipo som ble utført av Bjørn Tvedt. Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen, føltes veldig trygt og profesjonelt hele veien. Jeg hadde ingen erfaring med plastisk kirurgi klinikker, så jeg ble veldig positivt overrasket da jeg gikk inn døren til operasjonsavdelingen. Trodde ikke det skulle se ut som et fancy sykehus og at det var så mange dyktige folk som skulle ta del i min operasjon. God oppfølging av dyktige og hyggelige folk.
Grunnen til at jeg valgte å gjøre denne operasjonen var at jeg hadde fett på mage og nedre del fra rygg som resultat av overvekten da jeg var yngre. Jeg hadde levd med dette i lang tid og bestemte meg for å gjøre noe med det siden jeg i dag har en sporty livsstil og ellers slank.
Resultatet ble overraskende bra og gleder meg til å leve resten av livet uten å irritere meg over fortiden min som før operasjonen var godt synlig på mage og rygg.
Anbefaler andre i min situasjon å gjøre det samme.
Bjørn Tvedt er svært dyktig og jeg tvilte aldri på hans evne til å få til et godt resultat. Jeg merket med en gang at jeg ikke trengte å gi noen føringer, og lot han få fritt spillerom.
Sjeldent jeg møter folk med samme yrkesstolthet som Bjørn.Alt i alt er jeg veldig fornøyd!