Tilsvar til vurdering

Faglig dyktig og effektiv

Jeg var hos Thor Kvakkestad på en dobbelt time, for ny vurdering av videre behandling etter å ha vært på Dps og fått diagnose. Han oppleves som imøtekommende, effektiv og veldig faglig oppdatert. Gikk igjennom tidligere informasjon og relevante spørsmål i et imponerende tempo:)
Han stiller de rette spørsmålene, og går igjennom familieforhold og andre relevante ting under konsultasjonen. Ble enig om videre behandling med en gang, og opplever at informasjonen var bra og fikk også linker til veldig nyttig informasjon om diagnosen og det å leve med den.
Om det skulle være noe, er han så effektiv at det blir noe upersonlig og han går fort videre til relevante ting han vil igjennom. Men det oppleves ikke negativt i etterkant, bare en observasjon og det var uvant. Han tar høye priser, noe som kommer godt frem på nettsiden og underveis. Men opplever at det var verdt det, med tanke på hvor effektiv, grundig og bra ivaretatt jeg føler meg i etterkant. Og man slipper ventetiden i det offentlige..
Veldig godt fornøyd med videre behandling og planlagt oppfølging, og kan anbefale han på det sterkeste:)