Tilsvar til vurdering

Norges beste tannlege!

Bljerim Reshidi er navnet du spør etter om du har tannlegeskrekk eller bare vil ha verdens flinkeste og ikke minst hyggeligste tannlege!! Jeg har slitt med stor tannlegeskrekk siden en dårlig opplevelse med trekking av visdomstann i 2015. Forrige uke trakk jeg 2 visdomstenner til, og jeg hadde gruet meg og utsatt dette i flere år! Jeg fikk hjelp av Bljerim Reshidi, og dyktigere tannlege skal du lete lenge etter. Han beroliget meg allerede på telefon. Under trekningen forklarte han hele tiden hva han skulle gjøre og forsikret seg om at jeg ikke hadde noe smerter. Han var forsiktig og hadde god teknikk og vipps så var en visdomstann oppe og en nede ute på 1,2,3. Han blir min faste tannlege fremover og jeg kan ikke få rost han nok. 5 stjerner fra meg og kan anbefale denne tannlegen på det sterkeste! I tillegg til å være veldig profesjonell og dyktig var han også morsom og veldig imøtekommende. Jeg følte meg både sett, hørt og det ble tatt hensyn til alle mine ønsker! Super fornøyd og kvitt tannlegeskrekken😊